Jetas förvärvas av Addnode Group AB

Göteborg, den 11 januari 2024 – Addnode Group AB, ett internationellt bolag med över 2000 anställda och ledande inom digitalisering av samhället, meddelar idag förvärvet av Jetas Quality Systems AB. Syftet med förvärvet är att stärka kunderbjudandet inom Persontrafik och öka utvecklingsresurserna för att ge ännu bättre service till våra kunder.

Jetas Quality Systems AB är nu ett systerbolag till Forsler och Stjerna AB, som är Sveriges ledande mjukvaruutvecklare för planering av kollektivtrafik, skolskjuts och trafikinformation. Forsler och Stjerna AB är mest kända för sin framstående produkt Rebus.

Med detta förvärv blir Addnode Group AB och dess dotterbolag, tillsammans med Jetas och Forsler och Stjerna AB, den största aktören i Sverige inom området mjukvara för drift och planering avseende Persontrafik. Detta möjliggör en kraftfull samverkan och ger företagen möjlighet att dra nytta av sina gemensamma styrkor och resurser.

”Vi är glada över att Jetas Quality Systems AB blir en del av Addnode Group-familjen. Detta förvärv stärker vår position inom Persontrafik och ger oss möjlighet att erbjuda ännu mer innovativa lösningar till våra kunder.” säger Thomas Planhage, Grundare för Jetas Quality Systems AB.

Med Addnode i ryggen får vi också möjlighet att vidareutveckla våra funktioner för fastighetsunderhåll, så som t.ex. felanmälan och ärendehantering. Vi kan nu svara upp mot ökade krav från större fastighetsägare, inte minst gällande integrationer. Detta ger oss även möjlighet att delta i större offentliga upphandlingar.

För mer information om Addnode Group AB och dess dotterbolag, besök addnode.com.

Om Addnode Group AB
Addnode Group AB är ett internationellt bolag med 2000 anställda och är ledande inom digitalisering av samhället. Bolaget förvärvar, driver och utvecklar bolag som fokuserar på att digitalisera olika sektorer, inklusive design, konstruktion, produktdatainformation och fastighetsförvaltning. Addnode Group AB strävar efter att erbjuda innovativa programvaror och tjänster för att möta framtidens utmaningar inom samhällsbyggnad och teknik. Besök addnode.com för mer information.



Många besökare på Fastighetsmässan i Kista!

Den 15-16 mars ställde vi ut på fastighetsmässan i Kista, vi gläds åt det stora intresset för vår nya lansering av Jetas X. Vi kommer inom det närmaste kontakta alla som checkade in med sin besöksbricka hos oss.



Vi deltar i Fastighet2023 i Göteborg 2a mars

Välkomna att besöka oss på Fastighet 2023 för Bostadsrättsföreningar på Elite Hotel avenyn torsdagen den 2a mars kl 16:00-19:00.
Vi kommer presentera marknadens enklaste system för felanmälan via QR-kod.



Nytt i Jetas! Enkel felanmälan för BRF:er.

JETASMETODEN är den ideala lösningen för felanmälan till BRF:er.

Enkel felanmälan via QR-koder sparar tid, pengar och arbete för styrelse, förvaltare och medlemmar. Gör en felanmälan genom att fota QR-koden, beskriv kort felet (ev. ta bild) och skicka in. Ärendet registreras till rätt person på rätt objekt automatiskt. 



Page 1 of 1112345...10...Last »